Praktisk information

Telefon: 4879 4114.
Telefonen er åben det meste af dagen frem til kl. 15.30 for tidsbestilling og receptfornyelse.  Patienter med brug for akut lægetid skal ringe mellem kl 8.00 – 10.00. Vi henstiller til at andre ringer efter kl. 9.00. Telefonen er lukket i forbindelse med pause mellem kl. 10.00 – 10.30 og 12.00 – 13.00, dog tirsdag til 14.00. Den kan dog også være lukket ved uforudset travlhed. I de situationer henvises til et nummer, som kan benyttes ved akut og uopsættelig behov for kontakt eller ved aflysning af bestilte tider.

Uden for lægehusets åbningstid henvises til region Hovedstadens akut-ordning 1813.
Brug evt. linket: Lægevagten først og se om du får svar på dine spørgsmål dér.

Konsultationstid:
Mandag, Onsdag, Torsdag og Fredag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00-18.00

Døren er aflåst kl 12 - 13, tirsdag dog 12-14 grundet frokost og møde, ved akut behov for henvendelse kan der ringes på.

Åben akutkonsultation kl. 08.00 er afskaffet grundet smitterisiko i venteværelset. Alle med brug for akuttid skal ringe mellem kl. 8.00 – 10.00 og vil få hjælp af en sygeplejerske. Sygeplejersken vil vurdere, hvordan vi bedst håndterer din henvendelse.

I juli måned, skolernes vinter -og efterårsferie, dagene mellem jul og nytår og onsdag før påske lukker vi kl. 16.00. Efter konkret aftale vil det være muligt at bede om en tid efter kl. 16.

Medicinbestilling: Efter kl. 9.00. Medicin bestilling, der ønskes udbragt samme dag til hjemadressen eller til et håndkøbsudsalg, skal dog bestilles inden kl. 11. Fast medicin kan genbestilles elektronisk. Download også gerne app’en “min læge” eller “medicinkortet”, så kan du nemt overskue hvad du har af recepter på din telefon – og bestille hele døgnet

Sygebesøg: Kan aftales daglig med lægerne indtil kl. 10.00.
Sygebesøg forbeholdes de patienter, der, efter lægens bedømmelse, ikke kan komme til klinikken.

Patienttilfredshed:
Vi bestræber os på altid at tilbyde vores patienter den bedste behandling. Vi forsøger også at organisere os, så vores patienter sikres de bedste muligheder for at kunne komme i kontakt med os. Det håber vi lykkes, men forslag til forbedringer, og ris eller ros, er altid velkommen.

I følge den aftale vi har med Regionerne skal vi hver 3. år lave en patienttilfredsheds-undersøgelse. Vi har lavet en i 2015. Resultater kan læses i DanPep 2015

Uddannelsen til praktiserende læge starter med ½ års ansættelse i en praksis.
Herefter følger 3 år på sygehus, og i denne tid arbejder lægen i “sin” praksis 1 dag hver måned. Efter de 3 år vender lægen tilbage til samme praksis i 6 måneder
Herefter følger sidste del af uddannelsen, hvor lægen er ansat 1 år i en ny lægepraksis.
På forskellige tidspunkter har vi alle slags uddannelseslæger i vores praksis. Uddannelseslægerne kan søge råd og vejledning hos os og vi superviserer deres arbejde. Man kan derfor være sikker på altid at få en behandling der lever op til forventet standard.